Известие

Collapse
No announcement yet.

Задна чистачка SW - режими...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Задна чистачка SW - режими...

привет, абе тая задна чистачка на SW-то има ли някакви сензорни режими...вече 2 пъти на дълго пътуване като ме фане дъжд, и ползваш я -неползуваш ....тръгва си в режим пауза, и няма спирка....изляза ли от дъжда....спира....работата ми се вижда малко шаш, щото пък от автомивка като иляза - не тръгва...
    ...да няма някакво препрограмиране като копчето на климатика - "от ауто - на не е ауто..." ???
    156-2.4-JTD-99;
    156-2.4-JTD-SW-01;

Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
    Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
    Lancia Ypsilon '02

Comment

нещо не ти разбрах мн обясненията.. кви степени на задната, аз имам само една !
      147 2.0 Selespeed 51%Sofia Driving
      Stilo 1.6 - ex 75%Sofia Driving
      156 2.4 JTD - ex

Comment

Първоначално публикувано от Gh0stRider
        ...що бе- на лостчето за чистачките,малко по-отвътре от края на лостчето има едно въртящо се пръстенче с което избираш между режим с пауза, и режим непрекъснат - говорим за задна стъклочистачка на SW-спортвагон...
        156-2.4-JTD-99;
        156-2.4-JTD-SW-01;

Comment

Първоначално публикувано от KirilSol
          Здрасти, няма ли да се чипосаш...ела в петък следобед да се видим,ако имаш възможност....поздрави...тъкмо ще те разпитам за задната чистачка....да видиш при мен ква е автоматика...
          156-2.4-JTD-99;
          156-2.4-JTD-SW-01;

Comment

Първоначално публикувано от mll
            ...що бе- на лостчето за чистачките,малко по-отвътре от края на лостчето има едно въртящо се пръстенче с което избираш между режим с пауза, и режим непрекъснат - говорим за задна стъклочистачка на SW-спортвагон...
            е та точно тая врътка де.. при мен се върти само веднъж до режим пауза, няма режим постоянен... а и съм я оглейждал тая врътка не 4е че зачжда да не моеже да се върътне още а просто си е на4ертана степен 0 и само една чертичка отпелязваща степента... и да става дума за задна чистачка SW '01
            147 2.0 Selespeed 51%Sofia Driving
            Stilo 1.6 - ex 75%Sofia Driving
            156 2.4 JTD - ex

Comment

Първоначално публикувано от mll
              е та точно тая врътка де.. при мен се върти само веднъж до режим пауза, няма режим постоянен... а и съм я оглейждал тая врътка не 4е че зачжда да не моеже да се върътне още а просто си е на4ертана степен 0 и само една чертичка отпелязваща степента... и да става дума за задна чистачка SW '01
              моята има И режим постоянен освен паузата...
              Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
              Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
              Lancia Ypsilon '02

Comment

Колега,влиза вода от някъде при моторчето и дава маса,на мен ми правеше същия номер след автомивка и после само се оправи! Не е със сензор!
                Грях е, да я нямаш!!!АlfaRomeo-156SW/2.4JTD/Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm TI

Comment

Първоначално публикувано от sitalk
                  Колега,влиза вода от някъде при моторчето и дава маса,на мен ми правеше същия номер след автомивка и после само се оправи! Не е със сензор!
                  така предполагам и аз - на мен ми лопа леко самата ос на чистачката, и явно оттам си попийва водица, и нещо замасява....но иначе си е голям майтап.....усети ли дъжд- тръгва - на паузи...спре ли - и тя спира....казвам си"а-бе алфата голяма работа, ама чак пък толкова..."
                  156-2.4-JTD-99;
                  156-2.4-JTD-SW-01;

Comment

Working...
                  X